'

BLOG

Pitanja o vašem psu, mački, vašem konju?
Husse vam nudi blog koji sadrži mnogo članaka koji će vam pomoći da bolje upoznate svoje ljubimce.

Psi: saveti, vodiči, odgovori

Husse blog psi

Možete naučiti o psima, naučiti njihovu anatomiju, razumeti kako rade njihove oči, nos, njihove navike ...
Naučićete kako prepoznati različite signale koje vam pas može dati i kako na njih reagovati.
Upoznaćete zakonodavstvo, uslove usvajanja, metode vakcinisanja, kako dočekati mlado štene.
Shvatićete koja sportska aktivnost najbolje odgovara vašem psu, koje su njegove specifične potrebe, njegov govor tela.
Pronaćićete odgovor na svoja pitanja koja se tiču ​​bolesti koje mogu uticati na psa, raznih patologija poput osteoartritisa, uklanjanja dlačica, mange ...
Naši članci omogućiće vam da bolje razumete svog saputnika, upoznate opasnosti koje ga čekaju, ali i šta će njegov život učiniti zdravijim, te mu produžiti dugovečnost s povećanim kvalitetom života.

Otkrijte sve što trebate znati o svom psu.

Mačke: saveti, vodiči, odgovori

husse blog macke

Vaša će mačka uvek imati vrlo poseban odnos s vama, ponekad udaljen, simpatičan, odsutan ... Ponekad ćete se izgubiti pred ovim čudnim, ali tako fascinantnim četveronožnim pratiteljem.
Husse vam nudi da bolje razumete njihovo ponašanje, njihov govor tela, njihove interakcije, način na koji one opažaju i interakciju sa svojim okruženjem. Mačja psihologija je vrlo čudna stvar, kako to psihologies.com tako dobro kaže, mačke su kraljevi paradoksa.
Mačka može biti pogođena mnogim bolestima i patologijama koje je nužno znati uočiti kako bi se zaštitile od njih ili utvrdile ozbiljnost situacije. Ovde ćete otkriti sve opasnosti s kojima se vaša mačka može suočiti kako bi ste se bolje pripremili i garantovali joj sigurnost i dugovečnost.
Vaša je mačka znatiželjna životinja koja vas nikada neće prestati iznenaditi: saznajte više o njenim navikama, vidu, mirisu, postupcima, razgraničenju svoje teritorije ...
Takođe ćete znati kako prilagoditi obroke, hranu, starost, ali i patologije (osteoartritis, mokraćni kalkulus, prekomerna težina ...).

Edukujte se i bolje razumite svoju mačku.

Konji: saveti, vodiči, odgovori

Husse blog konji

Konj, veličanstvena i ponosna životinja koja održava vrlo poseban odnos sa svojim vlasnikom, kada jahač jaše, veza je sve jača i prisnija.

Ipak mnogi jahači ili vlasnici konja imaju mnogo pitanja o svojoj životinji bez pronalaženja odgovora.

Zaista, konj, poput svog vlasnika, može biti žrtva mnogih patologija, bolova, napada štetočina, bolesti ... što je važno znati uočiti, u stvari, to će vam omogućiti da povećate svoje znanje kako biste ga zaštitili od tih opasnosti.

Videćete da, za Konje koji su dobro hranjeni, dobro se leče i koji su zaštićeni od potencijalnih rizika koji mu prete, da se njihova dugovečnost drastično povećava. Naš blog vam omogućava da pronađete odgovore na svoja pitanja o konju.

Moći ćete otkriti kako ga najbolje nahraniti, kako postupati s njegovom okolinom, kako reagovati, razumeti govor tela konja.

Povećećete svoje znanje o njegovoj anatomiji, vidu, osećaju mirisa, njegovim potrebama ...

Ako hoćete naučiti više o konjima: infografika 10 stvari koje treba znati o konjima (sciencesetavenir.fr)

 Konj može biti vrlo robusna životinja, ali i vrlo krhak, informisaćemo vas o najboljim proizvodima i rešenjima kako bismo mu zagarantovali zdravu dlaku, kvalitetno disanje, zdrave i otporne zglobove ...

 Otkrijte naš blog o konjima.

Važnost razumevanja vašeg ljubimca

Kućni ljubimac je punopravni član porodice sa svojim potrebama. Treba biti tretiran kao jedinstven pojedinac kome ne treba samo naklonost i dom.

Vaša životinja u vama vidi gospodara, ali i životnog suputnika, većinu vremena ima samo vas, vi ste njegova referentna tačka u životu, tačka sidrenja, izvor hrane, udobnost, ljubav.

Ljubav će vam redovno prenositi vaš partner ako to zaslužujete. To je predivno partnerstvo koje zaista može ulepšati dom i svakodnevni život. Međutim, dugujete sebi da budete tu za svoju životinju u dobrim i u lošim vremenima. Mnoge nevolje, bolesti, patologije, razne opasnosti mogu ugroziti vašeg psa, mačku, vašeg konja ... Važno je razumeti te opasnosti, znati kako ih sprečiti, uočiti ih i posebno kako ih lečiti. Mnogi problemi mogu proizaći iz načina života, ishrane, interakcija s drugim pojedincima tako da se možete zaštititi od odredjenih opasnosti na vreme.

Ponekad će problem biti izvan vašeg znanja ili sposobnosti, u ovom slučaju je najvažnije potražiti stručno mišljenje i posetiti veterinara. Ali ako znate kako da dijagnosticirate vašu životinju, razumeti njeno funkcionisanje, signale upozorenja ... omogućiće vam uštedu dragocenog vremena i znati kada i kako reagovati za dobro svog suputnika.

Ponekad će biti potrebno ishranu prilagoditi tako da se bori protiv patologija vaše životinje (osteoartritis, prekomerna težina, mokraćni kamen, dermatitis ...), ali i zaštititi je od raznih štetočina i insekata (deworming, antiparazitik ...) , A za to je potrebno znati kako uočiti te nevolje ili poznavati postupke kako bi se zaštitili od njih.

Vaš suputnik će većinu života provesti uz Vas, možda biste ga bolje razumeli ako biste se najbolje pobrinuli o njemu. Uvek će vam to vratiti!

Husse snaga, Husse stručnost

je globalna grupacija koja crpi informacije u velikom obimu. Ovde u Srbiji sarađujemo s veterinarima i priznatim stručnjacima za pse, mačke i konje. Medjutim ne samo u Srbiji, Husse sarađuje I dobija stručne savete i iz Švedske, Francuske, Nemačke…iz celog Sveta. Naši savetnici se takođe redovno podučavaju u vezi ishrane i razumijevanja patologija vaših suputnika. To nam omogućava da vam dostavimo najbolje informacije na najbolji mogući način, ali i da precizno i ​​efikasno odgovorimo na specifične potrebe vaših ljubimaca.

Naš blog je mesto asimilacije znanja i razmene na kojem možete komentirsati, ali i deliti naše članke kako bismo širili dobre prakse i znanje o našim životinjama. Naši članci napisani su ovde na Husseu, a redovito se hrane novim sadržajem, na vaše pitanje ne možete odgovoriti na našem blogu? Predložite temu i pitajte naše stručnjake za ishranu koji će poslati odgovor na vaše pitanje!

Husse je pre svega strast prema životinjama, želja za pružanjem prirodne hrane i nege, poštovanje vaših ljubimcima i pripremljeno s najvećom pažnjom. Vaše izvrsne povratne informacije o našem blogu i kvalitetu naših proizvoda čine nas ponosnima i guraju nas da nastavimo razvijati asortiman visokokvalitetnih dodataka ishrani, proizvoda za negu, pribora, suve ( granule )i vlažne ( konzervirane ) hrane! Hvala na poverenju !

Scroll