'

Pronadjite vašeg lokalnog prodavca

Pronadji distributera

Dobrodošli u Husse! Mi smo specijalisti za hranu i ishranu, što znači da vam uvek možemo ponuditi hranu visokog kvaliteta za vašeg psa ili/i mačku. Znanjem koje posedujemo, je vaša sigurnost kao vlasnika psa ili/i mačke, osiguravamo da će vaš ljubimac da dobije odgovarajuću hranu koja odgovara njegovim potrebama. Osim toga mi isporučujemo naše proizvode na kućnu adresu besplatno.

Niste sigurni koja je hrana prikladna za vašeg ljubimca? Mi u Husse-u smo uvek tu za vas da vam pomognemo. Nemojte se ustručavati da kontaktirate vašeg lokalnog distributera ili bilo koga od nas iz Husse-a putem mail-a ili telefonom. Zajedno možemo da pronadjemo prizvod koji je najprikladniji za vašeg ljubimca uzimajući u obzir starost, težinu, nivo aktivnosi i zdravstveno stanje vašeg ljubimca.

Lokalni Husse distributeri pružaju vama, našim kupcima, siguran i pouzdan odnos kada kupujete kod nas. Naši distrubuteri su pažljivo odabrani kako bi vam omogućili lični kontakt, vrhunsku uslugu i blizak odnos sa našim kupcima. Kao naš kupac vi ste naš najviši prioritet, a naši lokalni distribuderi su veliki radnici koji omogućavaju da vi budete 100% zadovoljni uslugom, kućnom dostavom i našim proizvodima. Naši kupci pokazuju veliku lojalnost i vraćaju nam se dug niz godina zahvaljujući veoma dobroj saradnji sa našim distributerima. Uvek nastojimo da obezbedimo blisku saradnju naših lokalnih distribudeta i kupaca. Za nas u Husse-u nam je veoma važno da su svi naši kupci 100% zadovoljni sa našim distributerima, njihovom kućnom dostavom i veoma dobrom preporukom naših proizvoda drugim vlasnicima pasa i mačaka.

U Husse-u se možete jednostavno pretplatiti na omiljenu hranu vašeg ljubimca bez da predhodno pravite porudžbinu putem interneta, jednostavno se dogovorite sa vašim lokalnim distrubuterom oko detalja sledeće isporuke i ne morate brinuti da će vaš ljubimac ostati gladan. Ne može biti jednostavnije, zar ne?

Scroll