'
Kontrola energije

Kontrola energije

Smanjuje masnoću (celulit) za bolju kontrolu težine.

Salo sadrži odprilike dvostruko više energije od proteina i ugljenih hidrata. Metabolizacija 1 grama sala daje približno 9 kcal, dok 1 gram ugljenih hidrata ili 1 gram proteina daje samo 4 kcal.

6 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 1. OPTIMAL LIGHT

  Optimal Light je recept sa umerenim energetskim sadržajem pogodan za manje aktivne pse, pse sa prekomernom težinom ili pse koji brzo dobijaju na težini. 

  4.639,00 din.
 2. EXCLUSIVE STERILISED

  Potpuna i uravnotežena ishrana za odrasle sterilisane/kastrirane mačke. Exclusive Sterilised je recept za sterilisane mačke, ima niži sadržaj energije za efikasnu kontrolu težine kao i komponente za snižavanje pH urina za podršku zdravlja urinarnom traktu.

  1.969,00 din.
 3. PRIMA PLUS

  Prima Plus je pogodan za pse sa normalnim ili niskim energetskim potrebama. Dodatni vitamin C, umeren sadržaj masti i kalorija održavaće psa u formi i sprečiti gojaznost.

  1.619,00 din.
 4. STERILISED

  Sterilised ima niži nivo energije, visok sadržaj proteina i L-karnitin koji pomaže metabolizmu masti. Prilagođena receptura da podrži potrebe sterilisanih pasa.

  7.309,00 din.
 5. EXCLUSIVE LIGHT

  Exclusive Light je receptura pogodna za mačke kojima je potrebna bolja kontrola težine uz optimalnu ravnotežu proteina i masti kako bi se osiguralo da vaša mačka ostane u dobroj formi.

  1.899,00 din.

6 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
Scroll