'
Hipo alergijski

Hipo alergijski

Hipoalergijska formula sa visoko svarljivim sastojcima pogodna za kućne ljubimce s osetljivom probavom i problemima s alergijama.

4 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

 1. OCEAN CARE MINI

  Ocean Care Mini je proizvod bez glutena pogodan za pse koji pate od alergija i/ili osetljivog digestivnog sistema. Sa lososom kao jedinim izvorom proteina životinjskog porekla u receptu i prilagođenom veličinom granule vilici malih i mini rasa

  2.459,00 din.
 2. OCEAN CARE

  Ocean Care je proizvod bez glutena pogodan za pse koji pate od alergija i/ili osetljivog digestivnog sistema. Protein lososa, za koji se zna da izaziva manje alergija, jedini je protein životinjskog u receptu

  11.169,00 din.
 3. DIGEST

  Digest je proizvod bez glutena sa jednim izvorom proteina životinjskog, pogodan za pse koji pate od alergija i/ili osetljivog digestivnog sistema. Protein jagnjetine, za koji se zna da izaziva manje alergija, jedini je izvor proteina životinjskog porekla u receptu.

  2.269,00 din.
 4. EXCLUSIVE DIGEST

  Kompletna suva hrana bez pšeničnog glutena namenjena odraslim mačkama Ekclusive Digest je recept bez glutena na bazi jagnjetine i pirinča, pogodan za mačke sa osetljivim digestivnim sistemom.

  2.299,00 din.

4 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Scroll