'
Pokretljivost+

Pokretljivost+

Glukozamin i hondroitin za zdrave zglobove.

Postoji mnogo dostupnih hranjivih sastojaka koji osiguravaju vitalne komponente za zdravu strukturu i funkciju zglobova i lakoću kretanja. Ti hranjivi sastojci se nazivaju “hondrozaštitni agenti” te uključuju glukozamin i hondroitin. Snabdevanje tim sirovinama je neophodno za proizvodnju nove hrskavice i može čak pomoći u obnavljanju istrošene hrskavice.

Dostupno je mnogo znanstvenih činjenica o korisnom delovanju hondroitina i glukozamina na zglobove. Hondroitin i glukozamin su sastavni delovi hrskavice. Kod bolesti zglobova je hrskavica oštećena. Kada se hrskavica koja ublažava lomove zglobova troši brže nego što je telo može zameniti, razvija se osteoartritis. Bez tih zaštitnih tkiva, se kosti bolno trljaju o kosti uzrokujući otekline i ukočenost.

Zelene dagnje se koriste kao prirodan izvor glukozamina u Husse proizvodima.

Dodatci glukozamina i hondroitina su potrebni starijim i većim psima. Stariji psi često pate od ukočenosti jer starenje uzrokuje trošenje hrskavice. Takođe, veći t.j. deblji psi često imaju problema sa zglobovima jer zbog svoje veće telesne težine hrskavica mora apsorbirati većom snagom.

8 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 1. SENIOR

  Senior je recept sa nižim sadržajem masti za bolje upravljanje težinom kod starijih pasa. Sadrži glukozamin koji podržava zdravlje zglobova i taurin koji podržava zdravu funkciju srca.

  6.599,00 din.
 2. LYNX SENIOR

  Sa posebno odabranim sastojcima za starije mačke, bogatim životinjskim proteinima.
  5.899,00 din.
 3. VALP MAXI

  Valp Maxi sadrži glukozamin koji podržava zdrav rast zglobova i kostiju šteneta, sa prilagođenom veličinom granula vilici štenaca velikih i džinovskih rasa.

  7.979,00 din.
 4. DIGEST GIANT SENSITIVE

  Napravljena od visoko kvalitetnih sastojaka sa odličnom svarljivošću, posebno razvijena za pse većih rasa.

  10.659,00 din.
 5. ARTIFLEX

  Tečni hranljivi dodatak za konje i magarce.

  7.209,00 din.

8 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
Scroll