'

SuperPremium

SuperPremium

Husse Exlusive linija suve hrane za mačke ima najviši kvalitet. Koriste se samo najkvalitetniji sastojci sa vrlo visokom svarljivošću. Proizvodi su bogati životinjskim proteinima, upotpunjeni taurinom, esencijalnom aminokiselinom koju mačke ne proizvode same. Taurin pomaže u sprečavanju slepila i potstiče pravilan rad srca. Proizvodi iz Exlusive linije takođe sadrže prirodna vlakna koja pomažu u sprečavanju formiranja loptica dlaka u crevnom kanalu. Husse hrana za mačke je napovoljnija hrana koja se može naći na srpskom tržištu u odnosu cene i kvaliteta.

7 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 1. EXCLUSIVE LIGHT

  Exclusive Light je receptura pogodna za mačke kojima je potrebna bolja kontrola težine uz optimalnu ravnotežu proteina i masti kako bi se osiguralo da vaša mačka ostane u dobroj formi.

  1.899,00 din.
 2. EXCLUSIVE KATTUNGE

  Preporučuje se za mačiće od 2 meseca do 12 meseci. Takođe pogodan za skotne mačke i mačke koje doje.

  2.149,00 din.
 3. EXCLUSIVE URINARY

  Izbalansirana suva hrana formulisana za podršku urinarnom sistemu kod odraslih mačaka Ekclusive Urinari ima nizak sadržaj magnezijuma,sadrži i brusnicu, smanjuje pH urina i stimuliše unos vode kako bi poboljšao urinarno zdravlje.

  1.869,00 din.
 4. EXCLUSIVE STERILISED

  Potpuna i uravnotežena ishrana za odrasle sterilisane/kastrirane mačke. Exclusive Sterilised je recept za sterilisane mačke, ima niži sadržaj energije za efikasnu kontrolu težine kao i komponente za snižavanje pH urina za podršku zdravlja urinarnom traktu.

  1.969,00 din.
 5. OPUS LYNX

  Formula bez žitarica bogata proteinima životinjskog poekla, inspirisana ishranom divljeg risa.

  2.189,00 din.

7 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
Scroll