'

Odrasle mačke

Odrasle mačke

Husse je razvio čitav asortiman proizvoda suve hrane za odrasle mačke: za mačke sa osetljivim digestivnim sistemom, za mačke sa visokim ili niskim energetskim potrebama, za sterilisane mačke i mačke sa urinarnim problemima. Odraslim mačkama je potrebno manje kalorija nego kad su bile mlade, ali ipak mogu pojesti nekoliko malih obroka dnevno. Njihova hrana treba biti bogata životinjskim proteinima i dopunjena vitaminima i mineralima. Odnos cene i kvaliteta je najbolji u Husse asortimanu na srpskom tržištu.

7 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 1. EXCLUSIVE LIGHT

  Exclusive Light je receptura pogodna za mačke kojima je potrebna bolja kontrola težine uz optimalnu ravnotežu proteina i masti kako bi se osiguralo da vaša mačka ostane u dobroj formi.

  1.899,00 din.
 2. EXCLUSIVE URINARY

  Izbalansirana suva hrana formulisana za podršku urinarnom sistemu kod odraslih mačaka Ekclusive Urinari ima nizak sadržaj magnezijuma,sadrži i brusnicu, smanjuje pH urina i stimuliše unos vode kako bi poboljšao urinarno zdravlje.

  1.869,00 din.
 3. EXCLUSIVE STERILISED

  Potpuna i uravnotežena ishrana za odrasle sterilisane/kastrirane mačke. Exclusive Sterilised je recept za sterilisane mačke, ima niži sadržaj energije za efikasnu kontrolu težine kao i komponente za snižavanje pH urina za podršku zdravlja urinarnom traktu.

  1.969,00 din.
 4. EXCLUSIVE DIGEST

  Kompletna suva hrana bez pšeničnog glutena namenjena odraslim mačkama Ekclusive Digest je recept bez glutena na bazi jagnjetine i pirinča, pogodan za mačke sa osetljivim digestivnim sistemom.

  2.299,00 din.
 5. EXCLUSIVE LYSTER CARE

  Posebno razvijena za mačke sa osetljivom kožom i aktivne mačke.

  2.139,00 din.

7 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
Scroll