'

Štenci i mladi psi

Štenci i mladi psi

Štenci imaju posebne prehrambene potrebe, dok odrastaju potrebna su im dodatne hranljive materije, vitamini i minerali. Husse suva hrana za štence je kompletno izbalansirana da zadovolji sve potrebe vašeg šteneta u razvoju. Odnos cene i kvaliteta je najbolji na srpskom tržištu. Hrana se proizvodi u jednoj fabrici za celu Evropu i do vas dolazi u originalnom pakovanju.

4 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

 1. VALP MINI

  Valp Mini je recept sa visokim sadržajem energije i manjom veličinom granula prilagođen vilici štenaca malih i mini rasa. Sadrži klinoptilolit, mineral koji podržava konzistenciju stolice i doprinosi optimalnom varenju

  2.019,00 din.
 2. VALP MAXI

  Valp Maxi sadrži glukozamin koji podržava zdrav rast zglobova i kostiju šteneta, sa prilagođenom veličinom granula vilici štenaca velikih i džinovskih rasa.

  7.979,00 din.
 3. VALP DIGEST

  Valp Digest je baziran na jagnjetini kao glavnom izvoru proteina i recept je bez glutena za štence sa osetljivim digestivnim sistemom i/ili netolerancijom na gluten. Sadrži klinoptilolit, mineral koji podržava konzistenciju stolice i doprinosi optimalnom varenju.

  6.429,00 din.
 4. VALP PLUS

  Valp Plus je recept bez pšenice koji se preporučuje za štence sa osetljivim digestivnim sistemom i/ili netolerancijom na gluten. Bogat biljnim vlaknima kao što su celuloza i psilijum za stimulisanje crevne pokretljivosti i zdravlja. Sadrži klinoptilolit, mineral koji podržava konzistenciju stolice i doprinosi optimalnom varenju.

   

   

  2.169,00 din.

4 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Scroll