'

Odrasli psi

Odrasli psi

Paleta granula prilagođena svakom odraslom psu je formulisana za njihovo zdravlje i dobrobit

Svaka pasmina je različita i Husse je to dobro razumeo. Ovde ćete pronaći ishranu prilagođenu morfologiji vašeg psa, njegovim energetskim potrebama, njegovim specifičnim potrebama ( gojenje, sterilizacija, stariji pas ... itd.). Na raspolaganju je nekoliko formata hrane za pse. Zdrav i balansiran sastav naše hrane za pse možete pronaći u opisu.

Otkrijte najbolju hranu za pse

Zašto birati Husse granule?

Naše granule savršeno su uravnotežene kako bi vaš pas mogao odrastati i živeti u dobroj formi bez nedostataka! Razvili su ih stručnjaci za ishranu pasa, sastoje se samo od prirodih najkvalitetnijih sastojaka. Uz to, Husse-ove granule besplatno vam do kuće dostavlja obučeni savetnik za ishranu kućnih ljubimaca koji će moći da sluša ​​vaše potrebe, naučiti o vašem ljubimcu i prilagodi ishranu što je bolje moguće njenoj starosti, veličini, raznim alergijama ili specifičnim potrebama. Vaš savetnik ostaje Vam na raspolaganju na telefonu i pri svakoj poseti kako bi vam pomogao u svakom pogledu!

Našei zdrave i prirodne granule bogate su životinjskim proteinima! Izvrsni rezultati i vidljive promene kojima naša hrana ima uticaj na vaše ljubimce najbolja su nagrada za nas, a za vas najbolji dokaz njihovog kvaliteta!

Odnos cene i kvaliteta je najbolji na srpskom tržištu. Hrana se proizvodi u jednoj fabrici za celu Evropu i do vas dolazi u originalnom pakovanju.

14 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. PRIMA PLUS

  PILETINA

  Namenjena za pse sa normalnim potrebama za energijom. Sadrži sve potrebne hranljive sastojke. Bogata omega 3 masnim kiselinama koji obezbedjuju zdravu kožu i dlaku. Sadrži 60% životinjskih proteina.

  1.619,00 din.
 2. PRO

  Kompletna hrana za pse.

  5.419,00 din.
 3. STERILISED MINI

  PILETINA

  Kompletna hrana za sterilisane/kastrirane pse malih rasa. Sadrži 81% životinjskih proteina. Hranite vašeg psa od 5kg 70,00 rsd/dnevno

   

  1.859,00 din.
 4. OCEAN CARE MINI

  LOSOS I PIRINAČ

  Pažljivo odabrani sastojci za pse do 10kg težine sa prebioticima za bolje varenje i esencijalne masne kiseline kao glavni sastojak zdrave kože i krzna. Bez pšeničnog glutena. Sadrži 75% životinjskih proteina.

  2.459,00 din.
 5. OCEAN CARE

  LOSOS I PIRINAČ

  Pažljivo odabrani sastojci za pse preko 10kg težine sa prebioticima za bolje varenje i esencijalne masne kiseline kao glavni sastojak zdrave kože i krzna. Bez pšeničnog glutena. Sadrži 75% životinjskih proteina.

  11.169,00 din.

14 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Scroll