'

Odrasli psi

Odrasli psi

Paleta granula prilagođena svakom odraslom psu je formulisana za njihovo zdravlje i dobrobit

Svaka pasmina je različita i Husse je to dobro razumeo. Ovde ćete pronaći ishranu prilagođenu morfologiji vašeg psa, njegovim energetskim potrebama, njegovim specifičnim potrebama ( gojenje, sterilizacija, stariji pas ... itd.). Na raspolaganju je nekoliko formata hrane za pse. Zdrav i balansiran sastav naše hrane za pse možete pronaći u opisu.

Otkrijte najbolju hranu za pse

Zašto birati Husse granule?

Naše granule savršeno su uravnotežene kako bi vaš pas mogao odrastati i živeti u dobroj formi bez nedostataka! Razvili su ih stručnjaci za ishranu pasa, sastoje se samo od prirodih najkvalitetnijih sastojaka. Uz to, Husse-ove granule besplatno vam do kuće dostavlja obučeni savetnik za ishranu kućnih ljubimaca koji će moći da sluša ​​vaše potrebe, naučiti o vašem ljubimcu i prilagodi ishranu što je bolje moguće njenoj starosti, veličini, raznim alergijama ili specifičnim potrebama. Vaš savetnik ostaje Vam na raspolaganju na telefonu i pri svakoj poseti kako bi vam pomogao u svakom pogledu!

Našei zdrave i prirodne granule bogate su životinjskim proteinima! Izvrsni rezultati i vidljive promene kojima naša hrana ima uticaj na vaše ljubimce najbolja su nagrada za nas, a za vas najbolji dokaz njihovog kvaliteta!

Odnos cene i kvaliteta je najbolji na srpskom tržištu. Hrana se proizvodi u jednoj fabrici za celu Evropu i do vas dolazi u originalnom pakovanju.

14 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. PRIMA PLUS

  Prima Plus je pogodan za pse sa normalnim ili niskim energetskim potrebama. Dodatni vitamin C, umeren sadržaj masti i kalorija održavaće psa u formi i sprečiti gojaznost.

  1.619,00 din.
 2. PRO

  Potpuna hrana za odrasle pse sa normalnim ili niskim nivoom aktivnosti.

  5.419,00 din.
 3. STERILISED MINI

  Sterilised mini je receptura sa nižim nivoom energije, visokim sadržajem proteina i L-karnitinom koji pomaže metabolizmu masti. Prilagođen recept da podrži potrebe sterilisanih malih i mini rasa sa prilagođenom veličinom granula.

   

  1.859,00 din.
 4. OCEAN CARE MINI

  Ocean Care Mini je proizvod bez glutena pogodan za pse koji pate od alergija i/ili osetljivog digestivnog sistema. Sa lososom kao jedinim izvorom proteina životinjskog porekla u receptu i prilagođenom veličinom granule vilici malih i mini rasa

  2.459,00 din.
 5. OCEAN CARE

  Ocean Care je proizvod bez glutena pogodan za pse koji pate od alergija i/ili osetljivog digestivnog sistema. Protein lososa, za koji se zna da izaziva manje alergija, jedini je protein životinjskog u receptu

  11.169,00 din.

14 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Scroll