'

SuperPremium

SuperPremium

U Husse Super Premium proizvodima koriste se samo visokokvalitetni sastojci sa  velikom svarljivošću, a sadržaj energije je veći nego u standardnoj hrani za pse. Ti proizvodi su formulisani za optimalnu, uravnoteženu ishranu i sadrže hranjive sastojke za održavanje dobrog zdravlja i opšteg stanja vašeg ljubimca. Odnos cene i kvaliteta Husse proizvoda je najbolji na srpskom tržištu.

7 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 1. PRIMA PLUS

  Prima Plus je pogodan za pse sa normalnim ili niskim energetskim potrebama. Dodatni vitamin C, umeren sadržaj masti i kalorija održavaće psa u formi i sprečiti gojaznost.

  1.619,00 din.
 2. OPTIMAL MINI

  Optimal Mini je pogodan za male rase sa većim energetskim potrebama. Veličina granula je prilagođena vilici malih i mini rasa kako bi se poboljšalo mehaničko čišćenje zuba.

  1.909,00 din.
 3. OPTIMAL

  Optimal je hrana pogodna za srednje rase sa normalnim ili većim energetskim potrebama. Prilagođena tekstura granule koja poboljšava mehaničko čišćenje zuba.

  7.429,00 din.
 4. OPTIMAL GIANT

  Optimal Giant je pogodan za odrasle velike ili džinovske rase sa normalnim energetskim potrebama. Sadrži glukozamin koji podržava zdrave zglobove i kosti. Veličina granula je prilagođena vilici velikih i džinovskih rasa da bi se poboljšalo mehaničko čišćenje zuba.

  7.139,00 din.
 5. OPTIMAL LIGHT

  Optimal Light je recept sa umerenim energetskim sadržajem pogodan za manje aktivne pse, pse sa prekomernom težinom ili pse koji brzo dobijaju na težini. 

  4.639,00 din.

7 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
Scroll