Odrasli psi

Odrasli psi

Paleta granula prilagođena svakom odraslom psu je formulisana za njihovo zdravlje i dobrobit

Svaka pasmina je različita i Husse je to dobro razumeo. Ovde ćete pronaći ishranu prilagođenu morfologiji vašeg psa, njegovim energetskim potrebama, njegovim specifičnim potrebama ( gojenje, sterilizacija, stariji pas ... itd.). Na raspolaganju je nekoliko formata hrane za pse. Zdrav i balansiran sastav naše hrane za pse možete pronaći u opisu.

Otkrijte najbolju hranu za pse

Zašto birati Husse granule?

Naše granule savršeno su uravnotežene kako bi vaš pas mogao odrastati i živeti u dobroj formi bez nedostataka! Razvili su ih stručnjaci za ishranu pasa, sastoje se samo od prirodih najkvalitetnijih sastojaka. Uz to, Husse-ove granule besplatno vam do kuće dostavlja obučeni savetnik za ishranu kućnih ljubimaca koji će moći da sluša ​​vaše potrebe, naučiti o vašem ljubimcu i prilagodi ishranu što je bolje moguće njenoj starosti, veličini, raznim alergijama ili specifičnim potrebama. Vaš savetnik ostaje Vam na raspolaganju na telefonu i pri svakoj poseti kako bi vam pomogao u svakom pogledu!

Našei zdrave i prirodne granule bogate su životinjskim proteinima! Izvrsni rezultati i vidljive promene kojima naša hrana ima uticaj na vaše ljubimce najbolja su nagrada za nas, a za vas najbolji dokaz njihovog kvaliteta!

Odnos cene i kvaliteta je najbolji na srpskom tržištu. Hrana se proizvodi u jednoj fabrici za celu Evropu i do vas dolazi u originalnom pakovanju.

5 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

 1. STERILISED

  PILETINA

  Sterilised je kompletna hrana za kastrirane/sterilisane odrasle pse preko 12 meseci starosti I 10 kg težine. Sadrži 81% životinjskih proteina. Hranite vašeg psa od 20kg za 118,00 rsd/dnevno

  6.819,00 din.
 2. OPTIMAL MINI

  PILETINA

  Specijalno razvijena da zadovolji nutritivne potrebe aktivnijih pasa malih rasa. Sadrži 82,1% životinjskih proteina. Hranite vašeg psa od 10kg za 69,00 rsd/danu ( pakovanje od 7kg ).

  1.269,00 din.
 3. STERILISED MINI

  PILETINA

  Kompletna hrana za sterilisane/kastrirane pse malih rasa. Sadrži 81% životinjskih proteina. Hranite vašeg psa od 5kg 70,00 rsd/dnevno

   

  1.269,00 din.
 4. OPTIMAL

  PILETINA

  Veoma ukusna hrana sa visokim sadržajem energije za pse srednjih rasa. Sadrži 71% proteina životinjskog porekla. Hranite vašeg psa od 20kg za 95,00 rsd/dnevno

  6.469,00 din.
 5. PRIMA PLUS

  PILETINA

  Namenjena za pse sa normalnim potrebama za energijom. Sadrži sve potrebne hranljive sastojke. Bogata omega 3 masnim kiselinama koji obezbedjuju zdravu kožu i dlaku. Sadrži 60% životinjskih proteina. Hranite vašeg psa od 20kg za 90,00 rsd/danu ( pakovanje od 15kg )

  Regularna cena: 1.169,00 din.

  Specijalna cena 935,00 din.

5 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Scroll