Odrasli psi

Odrasli psi

Paleta granula prilagođena svakom odraslom psu je formulisana za njihovo zdravlje i dobrobit

Svaka pasmina je različita i Husse je to dobro razumeo. Ovde ćete pronaći ishranu prilagođenu morfologiji vašeg psa, njegovim energetskim potrebama, njegovim specifičnim potrebama ( gojenje, sterilizacija, stariji pas ... itd.). Na raspolaganju je nekoliko formata hrane za pse. Zdrav i balansiran sastav naše hrane za pse možete pronaći u opisu.

Otkrijte najbolju hranu za pse

Zašto birati Husse granule?

Naše granule savršeno su uravnotežene kako bi vaš pas mogao odrastati i živeti u dobroj formi bez nedostataka! Razvili su ih stručnjaci za ishranu pasa, sastoje se samo od prirodih najkvalitetnijih sastojaka. Uz to, Husse-ove granule besplatno vam do kuće dostavlja obučeni savetnik za ishranu kućnih ljubimaca koji će moći da sluša ​​vaše potrebe, naučiti o vašem ljubimcu i prilagodi ishranu što je bolje moguće njenoj starosti, veličini, raznim alergijama ili specifičnim potrebama. Vaš savetnik ostaje Vam na raspolaganju na telefonu i pri svakoj poseti kako bi vam pomogao u svakom pogledu!

Našei zdrave i prirodne granule bogate su životinjskim proteinima! Izvrsni rezultati i vidljive promene kojima naša hrana ima uticaj na vaše ljubimce najbolja su nagrada za nas, a za vas najbolji dokaz njihovog kvaliteta!

Odnos cene i kvaliteta je najbolji na srpskom tržištu. Hrana se proizvodi u jednoj fabrici za celu Evropu i do vas dolazi u originalnom pakovanju.

6 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 1. DIGEST GIANT

  JAGNJETINA, LOSOS I PIRINAČ

  Ukusna hipoalergijska formula bez pšeničnog glutena. Idealna hrana za velike/ogromne pse koji imaju probelma sa digestivnim traktom ili alergijama. Sadrži glukozamin i hondroitin koji pospešuju zdravlje zglobova. Sadrži 73,5% životinjskih proteina. Hranite vašeg psa od 40kg za 270,00 rsd/dnevno

  7.669,00 din.
 2. OPUS FARM

  PILETINA I KROMPIR

  Formula bez žitarica, specijalno razvijena za pse sa prirodnim potrebama, koristeći energiju životinjskog porekla. Sadrži 84% proteina životinjskog porekla. Hranite vašeg psa od 20kg za 98,00 rsd/dnevno

  6.539,00 din.
 3. OCEAN CARE

  LOSOS I PIRINAČ

  Pažljivo odabrani sastojci za pse preko 10kg težine sa prebioticima za bolje varenje i esencijalne masne kiseline kao glavni sastojak zdrave kože i krzna. Bez pšeničnog glutena. Sadrži 75% životinjskih proteina. Hranite vašeg psa od 20kg za 138,00 rsd/dnevno

  7.859,00 din.
 4. DIGEST

  JAGNJETINA, LOSOS I PIRINAČ

  Ukusna hipoalergijska formula bez pšeničnog glutena. Idealna hrana za pse do 40kg težine koji imaju probelma sa digestivnim traktom ili alergijama. Sadrži 73,5% životinjskih proteina. Hranite vašeg psa od 20kg za 125,00 rsd/dnevno ( pakovanje od 12,5 kg )

  1.469,00 din.
 5. OPUS OCEAN

  LOSOS I KROMPIR

  Ukusna formula bez žitarica i glutena. Idealna za pse sa osetljivim digestivnim traktom ili alergijama. Sadrži 82% životinjskih proteina. Hranite vašeg psa od 20kg za 165,00 rsd/dnevno ( pakovanje od 12kg )

  1.999,00 din.

6 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
Scroll