'

Za pse do 10 kg [remove]

9 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
 1. OPTIMAL MINI

  Optimal Mini je pogodan za male rase sa većim energetskim potrebama. Veličina granula je prilagođena vilici malih i mini rasa kako bi se poboljšalo mehaničko čišćenje zuba.

  1.909,00 din.
 2. VALP MINI

  Valp Mini je recept sa visokim sadržajem energije i manjom veličinom granula prilagođen vilici štenaca malih i mini rasa. Sadrži klinoptilolit, mineral koji podržava konzistenciju stolice i doprinosi optimalnom varenju

  2.019,00 din.
 3. SENIOR MINI

  Senior Mini je recept sa nižim sadržajem masti za bolje upravljanje težinom i manjom veličinom granule koja je bolje prilagođena vilici starijih pasa malih i mini rasa. Sadrži glukozamin koji podržava zdravlje zglobova i taurin koji podržava zdravu funkciju srca.

  4.329,00 din.
 4. OPUS OCEAN

  Opus Ocean je proizvod bez žitarica i glutena pogodan za aktivne pse koji pate od alergija i/ili osetljivog digestivnog sistema. Recept sa visokim sadržajem proteina i masti, sa malo ugljenih hidrata.

  2.709,00 din.
 5. OPUS FARM

  Opus Farm je proizvod bez žitarica i glutena pogodan za aktivne pse sa osetljivim digestivnim sistemom. Recept sa visokim sadržajem proteina i masti, sa malo ugljenih hidrata.

  9.329,00 din.

9 Stavka(e)

po stranici

Lista Mreža

Stranica:
 1. 1
 2. 2
Scroll