Svedočenja

  1. 1
  2. 2
  3. 3
2.4.2018.

Nevena Stanisavljevic

Sledeci put onakvu crvenu posudu i neki lep sampon za snaucera . Hvala puno! Odlicni ste! Zao mi je sto ranije nisam cula za vas 

22.12.2017.

Da mi je neko rekao da ću napisati ovako nešto, rekla bi da je .... - Jadranka

Poštovani Marko, ja sam poručila već dva puta hranu za moju gospođicu sa želudačnim tegobama i moram najiskrenije da je javno pohvalim! Moja Dadika se preporodila, ja joj dajem dva obroka, ujutro su to granule, uveče sirova hrana i za sada je sve OK! Moj veliki, labrador od 2,5 godine provede uglavnom celo jutro u pokušajima da joj ukrade koju granulu  i obično dobije po njušci od nje! Koristi Prima granule za odrasle pse i zaista ih rado jede. Sve pohvale 

15.12.2017.

Maja Šparovec

S Husse hranom sam prvi put došla u kontakt na jesenjoj CACIB Beograd izložbi 2011. godine. U to vreme sam svoje pse hranila sirovim mesom, takozvanom raw diet. To je, po mom mišljenju, idealna ishrana za moje ljubimce, koja pruža sve ono što je psima potrebno, ali, sa druge strane, zahteva mnogo znanja i vremena. Posle dve godine nabavljanja različitih vrsta mesa i kombinovanja obroka, ishranu pasa sam htela vratiti na jednostavnije, ali i što kvalitetnije rešenje. Granule. Ali – koje izabrati?

 

Prvi pas je došao u moj život kada sam bila dete. Roditelji su mi ostvarili san. Nismo imali nikakvog iskustva u kinologiji, pa smo naravno, pravili sve moguće greške i nedovoljno kvalitetno hranili malo štene. Srećom, naša ljubimica je došla iz dobre odgajivačnice, pa su naše greške brzo ispravljene, a kujica „prebačena“ na granuliranu ishranu. Već tada sam shvatila da ni jedna kvalitetna ishrana nije skuplja od čestih poseta veterinaru.

 

Danas, kao osoba kojoj je kinologija način života i profesija, a ne samo hobi, od ishrane za svoje ljubimce očekujem sve ono što sam očekivala i na samom početku, pre dvadeset godina. Volim kada moji psi rado jedu. Volim videti onaj divan sjaj u njihovim očima, kada dođe vreme obroka. Volim kad im dlaka sija, kad je meka i lepršava, kad im je stolica uredna i probava pravilna. Volim kad su moji psi puni energije, mišićavi i kad pucaju od zdravlja. Meni lično hrana za pse ne predstavlja samo onaj džak, za koji sam dala pare kako bih, eto, imala nešto da sipam u činiju. Meni hrana za pse znači njihovu sreću, zdravlje i kvalitetan život.

 

Pre više od godinu dana sam kupila prvi Husse džak. Pa drugi. Pa treći. I tako dalje. Na Husse granulama sam podigla tri legla. I da, hrana je ispunila sva moja očekivanja. Štaviše, pored vrhunskog sastava, proizvodnje i pakovanja iza njihovog imena stoje i besplatna dostava, ljubaznost i pristupačne cene. Zahvaljujući tome zadobili su moje poverenje i izgradili smo divnu saradnju. Što je još važnije – moje drage njuškice mi svaki dan potvrde da je moj izbor pravilan.

 

Maja Šparovec, trener za obuku pasa i odgajivač

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Scroll